KOMPETENCER

 

Vores kompetencer...

... har fundament i mange års erfaring.

 

Belægningsopgaver

Vi lægger enhver form for sten; og vi finder altid stenen der passer bedst.

En god belægning kræver praktiske og æstetiske hensyn. Praktiske hensyn tæller eksempelvis grunden der skal belægges, dvs. jordforhold og belastningsgrad.

I de æstetiske hensyn indgår grundens eksisterende faciliteter og landskabsformning.

Vi har den erfaring der skal til for at foretage kvalificerede valg, baseret på kundens ønsker, der sikrer at vores belægninger holder - og ikke skrider.

 

Anlæg & bygningsarbejde

Vi bistår ved bygge- og anlægsarbejde af enhver slags; modning af byggegrund, nedbrydning, pudsning, udfræsning af mursten m.m.

 

Entreprenørarbejde

Vi udfører entreprenørarbejde på fast tilbud - og vi sætter en ære i at levere til tiden, til kundens tilfredsstillelse. Vi håndterer alt fra standardopgaver til specialopgaver der kræver ekstra opmærksomhed.

 

Sammen med vores samarbejdspartere udgør vi et stærkt team.

 

Haveanlæg

Et godt haveanlæg udmærker sig ved at det ikke bliver kedeligt eller uplejet at se på med tiden. Der er mange muligheder og tilgængelige materialer der gør det muligt for de fleste - også dem uden de store 'grønne fingre' - at pleje et haveanlæg, der med et minimum af vedligeholdelse vil kunne bringe glæde. Og så skader det jo ikke at et flot haveanlæg kan være medvirkende til at øge værdien af en grund.

 

Vi ser det som en udfordring at skabe noget unikt, samt at tilpasse anlægget efter kundens ønsker og person.

 

Anlæg af græsplæner

Lad os give et godt tilbud på anlæg af en ny græsplæne. Med de maskiner, vi har til rådighed, tager det ikke lang tid at rage vildnisset af og anlægge en ny, flot og stabil græsplæne - en frisk start uden mos eller ukrudt. Har du overtaget et vildnis af en have ifm. køb af hus, eller er den du har vokset dig over hovedet - vi kan sagtens hjælpe.

 

Træfældning

Træfældning og -bortrydning kan ikke anbefales for den uøvede; en pænt voksent træ må antages at have et rodsystem der modsvarer træets synlige omfang. Der kan være mange triste overraskelser forbundet med at gå i krig, hvis ikke man har det rette maskinel til et sådant projekt; og ofte vil der udover træet også være andre udfordringer forbundet hermed, eksempelvis i form af kloakering som ikke må beskadiges.

Lad os høre fra jer hvis I har et træ der skal væk; det har vi prøvet masser af gange før.

 

Brolægger Svenden • Kildegårdsvej 7, 4100 Ringsted • CVR-nr. 25682297 • tlf. 22 11 05 20 • info@brolaegger-svenden.dk

 

Created by Gylden Media ApS